dimecres, 6 de juny del 2012

Més episodis de One Piece?? De moment res.

Molts em pregunteu si doblarem més episodis després de acabar els que hem fet. Però la veritat és que no n'hi ha cap perspectiva. I a més no depèn de nosaltres, com sabeu. Tots desitgem que en vinguin més. Sobretot perquè tot l'equip ens ho passem molt bé doblant-la. Tinc la sort que a part de ser companys de feina, tots els protagonistes som amics i això es nota a l'hora de fer la feina.
Per tant, que vinguin més!!

8 comentaris:

  1. Quina llastima pero be, tenima 50 capitols nous per estrenar i d'aqui a que els donin potser ja tenen de nous :) ara nomes queda esperar a que donin els nous capitols

    ResponElimina
  2. Jo no se gaire com va el tema de compra dels capítols però si no depen de TVC nosaltres no podem fer res fins que es puguin tornar a comprar.

    ResponElimina
  3. Home, la compra depen de TVC, però si Arait Multimedia, que si no m'equivoco és el distribuïdor a espanya no en compra més, no s'hi pot fer res.

    Si Arait Multimedia en compra més, llavors TVC pot negociar per tenir nous capítols.

    Ànims amb el doblatge, i esperem que en vinguin molts més!!

    ResponElimina
  4. El problema és que quan preguntes sobre el tema, Arait diu una cosa i TVC una altra, que no depèn de cap d'ells...

    El lògic seria portar tots els episodis fins al 516 y després fer l'aturada llarga.

    ResponElimina
  5. Exacte, totalment d'acord amb en Sergi! Es tracta d'aconseguir això, de no tallar la història tan dràsticament, i després deixar descansar un bon temps la sèrie per agafar-la amb més ganes quan torni.

    ResponElimina
  6. Home, estaria bé que en féssiu més... però temps al temps. A més, fins ara, TVC (o qui sigui que els compra) ho ha anat fent, per tant, crec que mereixen un vot de confiança. Al cap i a la fi, s'ha de deixar una mica de temps amb el ritme al Japó per a no agafar-los massa ràpid. D'altra manera, seria una mica caòtic tot plegat ^^U

    ResponElimina
  7. Marc, i pel·licules?
    Rollo "Strong World"... o tampoc se'n sap res?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa poc vaig plantejar la mateixa qüestió a en Marc. Per ara res de res, sembla que el tema pel·lícules serà més difícil de doblar-se al català.
      Aviam si d'aquí un temps tenim més sort i la cosa canvia :)

      Elimina